Noticias

Filtro Noticias
Filtro de búsqueda

aigües del vendrell suspèn els talls d'aigua mentre romanguin vigents les mesures excepcionals

17/03/2020

aigües del vendrell suspèn els talls d'aigua mentre romanguin vigents les mesures excepcionals

Des d’aigües del vendrell s'apel•la a la tranquil•litat i a la responsabilitat ciutadana

 

aigües del vendrell suspèn els talls d'aigua mentre romanguin vigents les mesures excepcionals

Davant la situació generada pel COVID-19 i les mesures extraordinàries preses per les autoritats per frenar la seva expansió, aigües del vendrell comunica que ha suspès tots els talls de subministrament a les poblacions on presta servei.
La suspensió dels talls és una de les mesures més destacades que inclou el Pla de Contingència posat en marxa el passat dia 13 amb l'objectiu de limitar i minimitzar l'impacte generat per la crisi del coronavirus en la seva activitat, garantir la continuïtat dels serveis i protegir tant als seus empleats com als usuaris. El pla contempla mesures higièniques, de mobilitat, operatives i d'atenció a client.
En una situació de normalitat, les empreses del sector de la gestió de l'aigua contemplen la suspensió de subministrament com una eina d'actuació davant impagaments que no estiguin motivats per la falta de recursos econòmics per part de l'usuari. Però mentre duri aquesta excepcional situació,  aigües del vendrell paralitza qualsevol tall de subministrament d'aigua.
Des d’aigües del vendrell s'apel•la a la tranquil•litat i a la responsabilitat ciutadana. Els serveis públics d'aigua, que han de contemplar una triple sostenibilitat (social, financera i mediambiental), se sostenen gràcies al pagament solidari dels rebuts, que inclouen no només el consum, sinó impostos, cànons especials, costos fixos d'infraestructures i personal, entre d’altres.
L’empresa recorda que segueix desenvolupant les seves funcions amb la màxima implicació, conscient de la responsabilitat que implica la prestació de serveis públics de primera necessitat com els de el cicle integral de l'aigua.