Noticias

Filtro de búsqueda
Etiquetas
Etiquetas

El viatge imaginari de l'aigua des de la naturalesa fins a les nostres aixetes

22/03/2018

El viatge imaginari de l'aigua des de la naturalesa fins a les nostres aixetes

Poden participar-hi els estudiants de 3r i 4rt de Primària dels municipis on Aqualia presta servei a  l’estat espanyol, Portugal, Itàlia i República Txeca

 

Aqualia presenta la 16a Edició del seu Concurs Digital Infantil amb l'objectiu de posar en valor el treball diari que representa portar l'aigua des de la naturalesa fins a l'aixeta.

Poden participar-hi els nens i nenes de 3r i 4rt de Primària dels municipis on Aqualia presta servei. Aquest any es proposa als més petits que dibuixin, sota la seva pròpia perspectiva, com és el seu entorn, ple de color i de vida, gràcies a l'aigua potable que arriba a les seves cases, parcs, ciutats… Es pretén cridar l'atenció sobre la importància de disposar d'aigua en qualitat i quantitat i sobre el treball que suposa agafar l'aigua de la naturalesa i portar-la fins a les seves llars.

Des de l'organització del certamen apunten que l'objectiu és que els més petits valorin que “tenir aigua a casa no és senzill. Darrere del gest d'obrir l'aixeta, hi ha una important tasca perquè arribi a les nostres cases, hospitals, indústries… en òptimes condicions per al seu consum. Que coneguin totes les fases que componen el cicle integral de l'aigua”.

El Concurs, que arriba aquest any a la 16a edició, té dimensió internacional. A més de a l’estat espanyol, es convoca a Portugal, Itàlia i la República Txeca, països en els quals Aqualia està present gestionant el cicle integral de l'aigua en diversos municipis i territoris.

Els nens tenen fins al proper 27 d'abril per dissenyar i presentar la seva proposta. Es valorarà especialment aquells dibuixos que millor mostrin com l'aigua arriba de la naturalesa a les llars i s'usa de forma responsable.

Premis per categories

Els participants opten a aconseguir 10 premis individuals, 10 Tablets Samsung 7”, una per a cada nen guanyador; 250 premis per als nens finalistes, consistents cadascun d'ells en una càmera de fotos aquàtica; i 1 premi col·lectiu per a un col·legi, consistent en una targeta de 1.000 € per a material educatiu El nom dels guanyadors es difondrà, a partir del 16 de maig, a través de la web d’Aqualia (www.aqualia.com), en totes les oficines d’Aqualia i a través del compte de Twitter del certamen @ConcursoDMA

El concurs infantil s'emmarca en el conjunt iniciatives que regularment desenvolupa Aqualia amb col·legis, instituts i centres universitaris per donar-los a conèixer les fases del cicle de l'aigua i educar en un ús i consum més responsable d'aquest recurs.