Experiència i especialització

aqualia aporta solucions per a les infraestructures hidràuliques de reg en totes les seves fases:

  • Projecte
  • Construcció
  • Finançament
  • Explotació

Experiència, recursos i capacitat de gestió adquireixen un protagonisme especial en l'activitat de reg. Un àmbit en el qual aqualia executa diferents projectes, per millorar el rendiment d'un àrea determinada a la comarca corresponent.

Compromesa amb les Comunitats de Regants des de fa més d'una dècada, desenvolupa eines que modernitzen l'explotació dels regadius, optimitzen els recursos hídrics i milloren la seva eficiència.

L'orientació cap a les solucions innovadores i el Desenvolupament Sostenible dins del context de modernització del regadiu, han generat el SISGRE, un sistema de gestió integral, que ofereix un control òptim de tots els actius de cada Comunitat de Regants.

El SISGRE (Sistema de Gestió per a Regants), és resultat de la unió de l'aportació tecnològica de CADIC, SA, a través de la plataforma hispana LATINO GIS, i la capacitat de gestió i experiència contrastada d’aqualia com a companyia experta en el cicle integral de l'aigua.

Actualment aqualia és la principal empresa a Catalunya en la gestió de manteniment i explotació de regadius; presta servei a la xarxa de la Comunitat de Regants de la Palma d'Ebre (Tarragona), la Comunitat de Regants de Garrigues Sud i la de la Comunitat de Regants de Torres de Segre, a Lleida, així com la gestió integral de les instal•lacions pels regants de la Comunitat dels Planes i les Aixelelles, a Flix (Tarragona), Segrià Sud i Regió de la Saira. També destaca la construcció i explotació d'un projecte de gran envergadura i singularitat com és el sistema de reg Segarra-Garrigues, el més gran i important de Catalunya.

A més, la seva cartera en reg s'amplia a Castella- La Manxa (Comunidad de Regantes Los Auriles en Tomelloso), Andalusia (millora dels regadius del Camp de Níjar- Rambla Morales, a Almeria; ampliació de la Comunidad de Regantes San Rafael en Vila del Río, i modernització i millora en la Comunidad de Regantes Santa Rafaela María, en Pedro Abad, a Córdoba) i Extremadura (Comunitat de Regantes del Zújar, Badajoz).